Del 15 al 28 de desembre només es podrà fer esport individual

Davant de l'increment dels indicadors del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció de la COVID-19 durant dels darrers dies a Palafrugell, l'Ajuntament ha decidit aplicar les mesures següents:

Parcs tancats. No es permet l'ús de les àrees de joc infantils durant les 24 hores del dia.

Activitats suspeses. Queden suspeses totes les activitats de caràcter lúdic, cultural i esportiu programades des de l'Ajuntament i aquelles que, programades per entitats o associacions, s'hagin de desenvolupar en les instal·lacions o equipaments municipals. No es troben afectats per aquestes limitacions les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d'acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional, així com per a activitat física-esportiva individual.

Col·lectius de risc. Suspendre totes les activitats programades per l'Ajuntament que afectin col-lectius vulnerables davant la Covid-19, especialment aquelles adreçades a persones majors de 65 anys.

Aquestes mesures seran vigents des del dimarts 15 fins al dilluns 28 de desembre de 2020, sens perjudici de la seva pròrroga en funció de la situació epidemiològica del moment.

 

Per contenir l'expansió de la COVID-19 al municipi de Palafrugell, l'Ajuntament també fa una crida a reduir els contactes socials diaris per tal d'evitar la multiplicació de possibles cadenes de transmissió.

 

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar