MULLA’T per l’esclerosi múltiple a Palafrugell

MULLAT2018 1Com cada estiu arriba la campanya MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, que enguany se celebrarà a la Piscina Municipal de Palafrugell el divendres 6 de juliol de 2018, de les 7 a les 13 h i de les 16 a les 22 h, amb l’únic objectiu de col•laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple, i així possibilitar que un major nombre de persones que pateixen aquesta malaltia puguin ser ateses en els centres de la Fundació.

El Mulla’t fa 25 anys  i durant aquest  temps ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica sense cura, de manera lúdica i festiva, fent un salt a l’aigua com a símbol de solidaritat amb les persones amb Esclerosi Múltiple. L’aniversari d’aquest any obre el Mulla’t al mar i omple Catalunya d’activitats paral•leles perquè tothom es pugui mullar.

És per aquest motiu que fem una crida perquè la gent es mulli per l’esclerosi múltiple. L’entrada a la instal•lació és lliure, i només cal que cada participant nedi els metres que desitgi i que col•labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada (samarretes, barrets, motxilles, tovalloles…). Tots els participants obtindran un diploma del MULLA´T 2018.

Amb l’ajuda de tothom podrem superar les dades assolides anys anteriors a la Piscina Municipal de Palafrugell, i així col•laborar en la millora de la qualitat de vida de les 4.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya. 

Si us plau, sigueu solidaris i mulleu-vos per l’esclerosi múltiple!

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar